Lux Helsinki tuo poikkeusjärjestelyjä – katso kartta

Lux Helsinki -valofestivaali levittäytyy Kansalaistorille ja Etu-Töölöön 5.–9.1.2019. Teokset ovat nähtävillä päivittäin klo 17–22 sekä kaksi teosta Lux Aamussa 9.1. klo 7–9.

Lux Helsinki -valofestivaalin odotetaan houkuttelevan paikalle yli puoli miljoonaa kävijää, järjestäjät kertovat tiedotteessaan. Lux Helsinkin reitti ja teokset löytyvät täältä.


Festivaalin aikana alueella on voimassa liikenteen poikkeusjärjestelyitä, jotka koskevat niin julkista liikennettä, yksityisautoilua kuin pyöräilijöitäkin. Liikenteenohjaus järjestetään opasteiden ja liikenteenohjaajien avustuksella.
Festivaali rajoittaa pysäköintimahdollisuuksia alueella. väliaikaisparkkitilaa järjestetään Mäntymäen kentälle F-parkkiluvan haltijoille 31.12.2018–11.1.2019.

Väliaikaiset parkkipaikat on merkitty erikseen. Pyydämme välttämään autoilla liikkumista alueella tapahtuma-aikoina. Mikäli parkkipaikkoja on taloyhtiöiden sisäpihoilla, noudattakaa liikenteenohjaajien ohjeita. Myöskään taksit eivät voi liikennöidä sulkualueella tapahtuma-aikana.