Uusi omistaja toi luomun ja lounaat Café Huvilaan
Töölönlahden Café Huvila monipuolistui uuden omistajan myötä.
”Merkittävin muutos on, että me teemme täällä tasokasta lounasta. Teemme kaiken itse luomuraaka-aineista”, perheyrityksen vetäjä, keittiömestari Joonas Kyllönen kuvailee.
Kyllönen tiimeineen aloitti pari vuotta sitten Café Huvilalla.
Hän sai yksityisen välittäjäkontaktin kautta tiedon, että nyt olisi saatavilla elegantti ja kaunis tila.
Rakennusta hallinnoi Helsingin Tilakeskus. Samassa pihapiirissä on Hakasalmen huvilassa toimiva museo, jonka kanssa kahvila tekee yhteistyötä.
Kyllösellä on halu laajentaa ravintolan tarjontaa myös ilta-asiakkaille. Lupahakemus on jo tehty.
”Tavoitteena on, että tiloissa toimisi iltaravintola ensi vuoden alusta.”
Nyt kahvila on auki ympäri vuoden, ja lounasta on tarjolla tiistaista perjantaihin.
Kahvilarakennus oli alun perin leivintupa ja kamari. Rakennus valmistui vuonna 1847.